FRITUUR DEN DREEF

FRITUUR DEN DREEF Frituur Den Dreef

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Den Dreef. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 6:53 Veel later dan opgegeven tijd en bezorging te laat dus niet superwarm meer
22 sep 2022 om 20:48 Het enige wat goed was waren de onderste frieten! Zeer teleurgesteld ik had gevraagd de balletjes in tomatensaus appart in een potje doen. Potje was gewoon uitgelopen!! Frieten waren pap papier was zwaar gescheurd. Heb de helft moeten weg gooien!!!
17 sep 2022 om 11:55 Heel goed, maar heel duur. Potje saus uitgelopen. Snelle levering. En helaas is het probleem van het foute minimumbedrag voor bestelling naar Heverlee op TakeAway nog steeds niet aangepakt.
16 sep 2022 om 19:37 Normaal ben ik altijd tevreden over deze zaak, maar vandaag was het anders. De bezorger moest eerst elders nog een bezorging doen. Hij was verkeerd gereden, dus tegen dat hij bij mij was, was mijn eten koud en absoluut niet lekker meer.
14 sep 2022 om 20:45 Zoals steeds alles perfect in orde en snel geleverd
3 sep 2022 om 17:23 Eten en delivery zijn top! Helaas duur op zich, en dan sjoemelt Takeaway nog eens met de minimumbestelbedragen TIJDENS het bestelproces, waardoor nog duurder. Vòòr bestelling €10, bij afrekening ineens €12! Plus 0,70 extra kost, plus 2,99 delivery...
2 sep 2022 om 14:05 Zeer krokante frietjes. Zeer vriendelijke koerierster.
29 jul 2022 om 19:36 De eerste keer dat ik hier bestelde Ik ben zeer (4sterrren) tevreden, de frietjes zijn zeer lekker en erg goed gebakken. Het enige minpuntje was voor mij de kaaskroket, ik vond hem niet lekker en best wel prijzig voor wat je kreeg,ik vond het erg kl
13 jul 2022 om 21:09 Super snel ! Top
12 jul 2022 om 21:23 Frieten goed maar niet zoals anders, harder en kleiner. Toroburger lag uiteen in de verpakking, maar smaakte wel goed. Maar duur!!!! Lange deliverytijd, zeker op di. Die is 3x herzien geweest, tussen 29' en 70-75'. Wel heel vriendelijke rider!
21 jun 2022 om 21:31 Lekkere frieten
21 jun 2022 om 20:00 Frietjes waren steenhard